Oud voegwerk vervangen van 7 woningen Delfzijl

Werkzaamheden: reinigen, voegen
In Delfzijl hebben we onlangs 7 huizen voorzien van nieuw voegwerk. Deze huizen zijn eind jaren ’60 gebouwd waardoor gevelrenovatie noodzaak was. Omdat de oude voegen inmiddels ruim 50 jaar in zaten was dit hoognodig aan vervanging toe. Ten eerste hebben we al het oude voegwerk verwijderd door middel van hakken. Daarna zijn de gevels […]

In Delfzijl hebben we onlangs 7 huizen voorzien van nieuw voegwerk. Deze huizen zijn eind jaren ’60 gebouwd waardoor gevelrenovatie noodzaak was. Omdat de oude voegen inmiddels ruim 50 jaar in zaten was dit hoognodig aan vervanging toe. Ten eerste hebben we al het oude voegwerk verwijderd door middel van hakken. Daarna zijn de gevels schoon gespoten met hoge druk. Vervolgens hebben we nieuwe voegen aangebracht.

Doorgaans gaan oude voegen maximaal 30 jaar mee. Door weersinvloeden verpulvert de mortel waardoor vervolgens het metselwerk aangetast raakt. Ook ontstaat door achterstallig onderhoud vorstschade aan de stenen. Om te voorkomen dat de constructie in gevaar komt is het raadzaam gevelrenovatie uit te laten voeren. Nieuw voegwerk laten aanbrengen is behoud voor uw vastgoed.

Is uw woning toe aan vervanging van voegwerk? Of zijn de voegen nog in goede staat en wilt u de gevels laten impregneren? We komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Ons bezoek en het uitbrengen van een offerte is bij ons gratis. Neem u contact op door te mailen of bellen en wij komen op zeer korte termijn langs.

 

 

  • Bij ons kunt u rekenen op een eerlijk advies, ook wanneer er voor ons niets te repareren valt.
  • Goede communicatie en heldere afspraken; met oog voor uw persoonlijke situatie.
  • Wij denken in oplossingen; bij schadeherstel, maar ook preventief denken we graag met u mee.