Invoegen en impregneren vrijstaande woning

Werkzaamheden: impregneren, renovatie, schadeherstel, voegwerk, vorstschade
Deze woning in Finsterwolde hebben we voorzien van nieuw voegwerk, kapotte stenen vervangen en het geheel geimpregneerd tegen vorstschade.

Wat we hebben gedaan:

Bij deze woning in Finsterwolde hebben we onlangs gevelrenovatie uitgevoerd. Doordat er lange tijd geen onderhoud was uitgevoerd aan de gevel moest hier nogal wat aandacht aan worden besteed. We zijn begonnen met het verwijderen van de voegen en hebben de gevel daarna schoongespoten met hogedruk.

Vervolgens hebben we de kapotte stenen ten gevolge van vorstschade vervangen door bijpassende stenen. In overleg  hebben we er voor gekozen de gevel te voorzien van een lichte voeg zodat het geheel een mooie frisse uitstraling heeft gekregen.

Uiteindelijk is de gevel geimpregneerd. Hierdoor kan er geen vocht meer in de gevel trekken waardoor er geen vorstschade meer op kan treden. Zo blijft de kwaliteit van ons voegwerk behouden!

Het eindresultaat mag er zijn, dit huis staat er weer prachtig bij en kan weer jaren door!

Wij voegen, impregeren en herstellen metselwerk van alle soorten en maten. We komen graag bij u langs voor een eerste kennismaking en een eerlijk advies!

 

  • Bij ons kunt u rekenen op een eerlijk advies, ook wanneer er voor ons niets te repareren valt.
  • Goede communicatie en heldere afspraken; met oog voor uw persoonlijke situatie.
  • Wij denken in oplossingen; bij schadeherstel, maar ook preventief denken we graag met u mee.