Gevelrenovatie woning Midwolda

Werkzaamheden: gevelrenovatie, impregneren, schoorsteenrenovatie
In Midwolda heeft Transparant Noord voegwerk & gevelbeheer de complete gevelrenovatie verzorgd van deze vrijstaand jaren ’30 woning. Eerst hebben we alle oude voegen uit de gevel verwijderd en vervolgens schoongespoten met hoge druk. Vervolgens is de woning opnieuw gevoegd met witte mortel. Om de woning nog meer karakter te geven hebben we het trasraam […]

In Midwolda heeft Transparant Noord voegwerk & gevelbeheer de complete gevelrenovatie verzorgd van deze vrijstaand jaren ’30 woning. Eerst hebben we alle oude voegen uit de gevel verwijderd en vervolgens schoongespoten met hoge druk. Vervolgens is de woning opnieuw gevoegd met witte mortel. Om de woning nog meer karakter te geven hebben we het trasraam met donkere mortel afgewerkt. Daarnaast hebben we beide schoorstenen gerenoveerd. Namelijk door de voegen te vervangen en de staat van het lood te inspecteren. Tenslotte hebben we de gehele woning geïmpregneerd waardoor de gevels waterafstotend zijn gemaakt.

Zodoende is dit schitterende pand voor de komende 30 jaar verduurzaamd door ons professioneel vakmanschap optimaal in te zetten. Kortom, wilt u het voegwerk van uw vastgoed ook laten vervangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We komen kosteloos bij u langs om de wensen te bespreken. Zodoende kunnen we een goede inschatting van de werkzaamheden maken. Daarna sturen wij u een geheel vrijblijvende offerte. Transparant Noord voegwerk & gevelbeheer is het meest veelzijdige voegbedrijf van het noorden. Wij komen daarom graag met u in contact en informeren u graag over de mogelijkheden ten aanzien van gevelrenovatie.

 

  • Bij ons kunt u rekenen op een eerlijk advies, ook wanneer er voor ons niets te repareren valt.
  • Goede communicatie en heldere afspraken; met oog voor uw persoonlijke situatie.
  • Wij denken in oplossingen; bij schadeherstel, maar ook preventief denken we graag met u mee.