Over Ons

Wij zijn een gespecialiseerd voegbedrijf gevestigd in Groningen. Bij ons gaan transparante dienstverlening, heldere communicatie en gedegen vakmanschap hand in hand.

Transparant

Goed voegen is een vak apart. Te vaak wordt het voegwerk door aannemers of klussenbedrijven zelf uitgevoerd.

Soms gaat dit prima, maar vaak komen we situaties tegen die achteraf toch anders opgelost hadden moeten worden. Vanuit ons vakgebied kunnen wij u goed adviseren en van dienst zijn voor een optimaal onderhoud van uw huis.

Persoonlijk

Wij beschikken naast uitgebreide vakkennis ook over de juiste communicatiemiddelen en ervaring met planning van ook langdurig werk.

Elke werkorder wordt persoonlijk met u afgestemd, al het werk gebeurt in goed overleg en er wordt netjes gewerkt met respect voor uw woonomgeving en persoonlijke situatie.

Nuchter

Noem het noordelijke nuchterheid, wij staan stevig met beide benen op de grond en kunnen met u meedenken in oplossingen.

Het al dan niet vervangen van een schoorsteen, herstellen van schade of alleen een advies over de te nemen stappen voor het wel of niet laten invoegen van een gevel.

  • Bij ons kunt u rekenen op een eerlijk advies, ook wanneer er voor ons niets te repareren valt.
  • Goede communicatie en heldere afspraken; met oog voor uw persoonlijke situatie.
  • Wij denken in oplossingen; bij schadeherstel, maar ook preventief denken we graag met u mee.

Vakmanschap

Het voegen is eigenaar Angelo Koops met de paplepel ingegoten. Als leerling voeger begon hij zijn carrière ooit in het bedrijf van zijn vader. Na studie, reizen en andere aanstellingen werd het tijd voor zijn eigen onderneming. In Transparant Noord combineert hij zijn noordelijke nuchterheid met het vakmanschap en sterke communicatieve vaardigheden. Transparant Noord staat voor nuchtere, transparante en persoonlijke dienstverlening.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies »

"Wij gaan voor een optimaal resultaat op de lange termijn. We houden rekening met de wensen van onze opdrachtgevers, maar kijken ook altijd kritisch naar wat een gevel écht nodig heeft. Dit is immers onze expertise."

Voegwerk & Gevelbeheer

Wij voegen, repareren, impregneren, versterken en onderhouden gevels door heel Groningen, Friesland en Drenthe. Vanuit onze expertise mag u rekenen op een gedegen advies en vakwerk waar u weer jaren mee vooruit kunt. Onze werkwijze is persoonlijk, transparant en nuchter:

  • Altijd een eerlijk advies; ook wanneer er voor ons niets te repareren valt.
  • Goede communicatie en heldere afspraken; met oog voor uw persoonlijke situatie.
  • Wij denken in oplossingen; bij schadeherstel, maar ook preventief denken we graag met u mee.

Recent Werk

Onderstaand een greep uit onze recente projecten.
We zijn trots op het werk dat we mochten uitvoeren en laten dit graag aan u zien!