Gevelrenovatie

Vorstschade, kapotte stenen, optrekkend vocht of loslatend stuckwerk, al deze problemen vinden hun oorzaak in achterstallig of slecht onderhoud. Wij onderhouden en renoveren uw gevel waar nodig en altijd in overleg.

Onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen, wilt u zeker weten dat uw gevel er nog tiptop bij staat? Heeft u geen idee hoe oud het voegwerk eigenlijk is? Of wilt u advies over wat te doen tegen mos, schimmel en optrekkend vocht?

Wij kijken graag met u mee en geven advies over het onderhoud van uw huis.

Lees meer over gevelonderhoud »

Restauratie

Vaak worden problemen met een gevel te laat opgemerkt. Een muffe geur in huis, een rottend kozijn, afgebladderd stucwerk of schimmel of mos op de muur kan een indicatie van achterstallig gevelonderhoud zijn.

Wij gaan op zoek naar de oorzaak en repareren waar nodig.

Lees meer over gevelrestauratie »

Schoorstenen

Slecht lood, oud voegwerk of gewoonweg achterstallig onderhoud zijn vaak de oorzaak van lekkage rondom schoorstenen. Ook zonder lekkage worden oude schoorstenen tegenwoordig vaak verwijderd.

Wij adviseren bij het maken van een geschikte keuze!

Lees meer over schoorstenen »

Zakelijk gevelonderhoud

Voor de zakelijke markt bieden we een aantal oplossingen op het gebied van algemeen en periodiek gevel-onderhoud. Wij werken voor woningbouwcorporaties en VVE’s aan het onderhoud van huizen, appartementencomplexen en zakelijk vastgoed.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie »

Lees meer over onze missie & visie »

"Wij gaan voor een optimaal resultaat op de lange termijn. We houden rekening met de wensen van onze opdrachtgevers, maar kijken ook altijd kritisch naar wat een gevel écht nodig heeft. Dit is immers onze expertise."

Voegwerk & Gevelbeheer

Wij voegen, repareren, impregneren, versterken en onderhouden gevels door heel Groningen, Friesland en Drenthe. Vanuit onze expertise mag u rekenen op een gedegen advies en vakwerk waar u weer jaren mee vooruit kunt. Onze werkwijze is persoonlijk, transparant en nuchter:

  • Altijd een eerlijk advies; ook wanneer er voor ons niets te repareren valt.
  • Goede communicatie en heldere afspraken; met oog voor uw persoonlijke situatie.
  • Wij denken in oplossingen; bij schadeherstel, maar ook preventief denken we graag met u mee.

Recent Werk

Onderstaand een greep uit onze recente projecten.
We zijn trots op het werk dat we mochten uitvoeren en laten dit graag aan u zien!