Schade Herstellen

Bij het herstellen van scheuren in de gevel is het belangrijk dat er gekeken wordt naar het totale verband van de gevel en fundering. Ook het plaatsen van spiraal-ankers kan soms niet voorkomen dat er toch weer nieuwe scheuren ontstaan.

Herstellen van aardbevingsschade aan uw woning

Het is belangrijk om de scheuren die zijn ontstaan als gevolg van de aardbevingen tijdig te laten herstellen. Via een scheur in de gevel kan vocht en vuil binnendringen waardoor uw huis minder bestand is tegen wind en regen.

Ook is het belangrijk dat de scheuren niet alleen worden gedicht, maar ook worden verstevigd. De kans op nieuwe scheuren bij een volgende beving wordt zo kleiner.

 

Gecertificeerd specialist

Bij het herstellen van uw gevel kijken wij altijd naar het geheel. Naast onze vakkennis en ervaring op het gebied van voegen en gevelonderhoud beschikken wij ook over de nodige certificaten voor het vakkundig kunnen herstellen van aardbevingsschade. Omdat wij al langer meedraaien in het voegersvak kunnen wij beter beoordelen wat de daadwerkelijke achterliggende oorzaak kan zijn en hoe deze schades hersteld moeten worden (ook bij twijfelgevallen).

  • Bij ons kunt u rekenen op een eerlijk advies, ook wanneer er voor ons niets te repareren valt.
  • Goede communicatie en heldere afspraken; met oog voor uw persoonlijke situatie.
  • Wij denken in oplossingen; bij schadeherstel, maar ook preventief denken we graag met u mee.