Aardbevingsschade Melden

Onze samenwerking met Aardbevingsschade-melden.nl zorgt er voor dat u van schadeaanvraag tot de reparatie volledig ontzorgt wordt. Ook wanneer u niet zeker weet of uw schade in aanmerking komt kunt u gratis een aanvraag indienen.

Hoe gaan we te werk bij een aardbevingsschade melding?

Het is belangrijk om de scheuren die zijn ontstaan als gevolg van de aardbevingen tijdig te laten herstellen. Echter om deze herstelkosten vergoed te krijgen moet u de schade eerst melden.

Aardbevingsschade-melden.nl ontzorgt u volledig met het gehele aanvraag proces zodat u altijd een eerlijke vergoeding krijgt voor uw aardbevingsschade. Er komt namelijk veel meer bij kijken, en er zit veel tijd in om een vergoeding aan te vragen. Het enige wat u hoeft te doen is het aanvraagformulier in vullen en de rest wordt voor u geregeld.

Eigenaren van Aardbevings Schade Melden .nl

Een extra vergoeding of subsidie aanvragen voor verduurzaming

Wanneer u de vergoeding hebt gekregen, heeft u nog recht op een vervolg subsidie. Ook hiermee ontzorgt aardbevingsschade-melden.nl u volledig en vraagt gratis deze vervolg subsidie aan.

In de samenwerking die zij hebben met BOX duurzaam komt er vrijblijvend iemand langs die u advies kan geven over de verduurzaming van uw woning.

Na dit proces doen wij de reparatie van al uw aardbevingsschade, ook kunnen we vaak vooraf kijken of wij de schades kunnen repareren voor het toegekende schade bedrag.

  • Schades melden en afhandelen met een druk op de knop; dankzij onze samenwerking heeft u alles in een keer geregeld.
  • Goede communicatie en heldere afspraken; met oog voor uw persoonlijke situatie.
  • Wij denken in oplossingen; bij schadeherstel, maar ook preventief denken we graag met u mee.