Aardbevingsschade

Schade aan uw huis ten gevolge van de gaswinning? De meeste schades zitten in de gevels en het voegwerk. Niet tijdig of slecht laten repareren van deze schade kan nare gevolgen hebben.

Verstevigen

Het laten verstevigen van uw woning is in de meeste gevallen geen vrije keuze. Ook verandert er bij versteviging niets aan het aangezicht van uw woning. Wij begrijpen dat u liever niet in de rommel zit en gaan daarom altijd voorzichtig te werk.

Wij denken mee over het voorkomen van toekomstige schades en bekijken samen uw adviesrapport.

Lees meer over verstevigen »

Herstellen

Bij het herstellen van scheuren in de gevel is het belangrijk dat er gekeken wordt naar het totale verband van de gevel en fundering. Ook het plaatsen van spiraal-ankers kan soms niet voorkomen dat er toch weer nieuwe scheuren ontstaan.

Wij beschikken naast uitgebreide vakkennis ook over de benodigde certificaten voor goed schadeherstel!

Lees meer over schadeherstel »

Deskundig advies

Om goed in te schatten of het deels herstellen van de schade of juist verstevigen van de hele gevel zinvol is geven wij deskundig advies. We kunnen indien gewenst uw advies rapport inzien en op basis daarvan een inschatting maken van de werkzaamheden. Ook komen we altijd even ter plaatse om de situatie zelf goed in te kunnen schatten.

Neem gerust contact met ons op.

Lees meer over onze werkwijze »

Schaderegelingen

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schade-afhandeling. Met de komst van de stuwmeer-regeling is er voor veel mensen een onzekere situatie onstaan. Het is fijn dat er meer schades ruimhartig worden vergoed, maar het kan ook zo zijn dat u nét tussen wal en schip valt. Twijfelt u over uw situatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies »

"Wij gaan voor een optimaal resultaat op de lange termijn. We houden rekening met de wensen van onze opdrachtgevers, maar kijken ook altijd kritisch naar wat een gevel écht nodig heeft. Dit is immers onze expertise."

Voegwerk & Gevelbeheer

Wij voegen, repareren, impregneren, versterken en onderhouden gevels door heel Groningen, Friesland en Drenthe. Vanuit onze expertise mag u rekenen op een gedegen advies en vakwerk waar u weer jaren mee vooruit kunt. Onze werkwijze is persoonlijk, transparant en nuchter:

  • Altijd een eerlijk advies; ook wanneer er voor ons niets te repareren valt.
  • Goede communicatie en heldere afspraken; met oog voor uw persoonlijke situatie.
  • Wij denken in oplossingen; bij schadeherstel, maar ook preventief denken we graag met u mee.

Recent Werk

Onderstaand een greep uit onze recente projecten.
We zijn trots op het werk dat we mochten uitvoeren en laten dit graag aan u zien!